Bezorgservice – Apotheek De Linie – Apeldoorn

Apotheek De Linie

Apotheek De Linie

Linie 602 7325 DZ Apeldoorn Tel:055 3602833

 

WhatsApp service 06-10771525

Wij werken samen met Apotheek De Maten en Ooster-Welgelegen.

De bezorging en medicijnrollen worden centraal geregeld via Apotheek De Maten

 

Welkom bij Apotheek De Linie

Wij staan met veel plezier voor u klaar en helpen u graag verder. U kunt bij ons terecht voor vragen en advies over uw medicijngebruik. Daarnaast maken wij uw medicijnen klaar en controleren of deze medicijnen passen bij uw persoonlijke gezondheidssituatie.

Actuele informatie

Voor het afhalen van herhaal medicatie dient u in het bezit te zijn van een herhaal recept. U kunt uw herhaling doorgeven via onze WhatsApp service 06-10771525 vermeld hierbij uw naam, geboortedatum geneesmiddel of vraag. Het aantal herhalingen staat aangegeven op uw etiket.

Inschrijven

  • Schrijf u hier in bij onze apotheek.

Bezorgservice

Bezorgen van herhaalmedicatie

Wij bezorgen uw medicijnen graag en kosteloos bij u thuis. Chronische medicijnen worden volgens de volgende bezorgroute bezorgd:

Postcode Bezorgdag
7321 Dinsdag, Donderdag
7322 Dinsdag, Donderdag
7323 Dinsdag, Donderdag
7324 Dinsdag, Donderdag
7325 Maandag, Woensdag, Vrijdag
Overig* Dinsdag, Donderdag

Houdt u er rekening mee dat het tot 3 werkdagen kan duren tot uw arts de medicatie heeft goedgekeurd. Zorg er dus voor dat u uiterlijk drie werkdagen voor uw bezorgdag de herhaalaanvraag doet.

Bezorgen van nieuwe medicatie van uw huisarts of specialist

Als uw huisarts of specialist op het recept aangeeft dat uw nieuwe geneesmiddelen bezorgd moeten worden, doen wij dat nog dezelfde dag, mits het recept binnen is voor 16:30. Als een product niet voorradig is nemen wij contact met u op voor het bespreken van een oplossing.

Bezorgtijdstip

Wij kunnen geen tijdstip afspreken met u. De bezorger bepaalt zijn eigen route naar gelang de hoeveelheid aangeboden pakjes.

  • Bent u niet thuis als onze bezorger langskomt? Dan neemt onze bezorger uw pakket mee terug naar de apotheek. U vindt dan een bezorgkaart in uw brievenbus. Hierop staat wanneer de bezorger opnieuw langskomt. Of u wordt gevraagd om contact op te nemen met de apotheek om de bezorg-/ophaalmogelijkheden te bespreken.
  • Wilt u dat wij uw pakket afleveren via uw brievenbus of bij de buren als u niet thuis bent? Spreek dit af met de apotheek.
  • Bent u de tweede keer niet thuis als de bezorger langskomt? Dan mag de apotheek € 5,- bezorgkosten in rekening brengen.

Afhaalkluis

Bent u niet in de gelegenheid om thuis te blijven, wij hebben ook een afhaalkluis welke 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar is.  Mocht u hier gebruik van willen maken dan kunt u ons ook mailen of bellen.

 

Disclaimer

De bezorgservice is een onbetaalde service van de apotheek voor klanten welke niet in staat zijn om langs te komen bij de apotheek of afhaalkluis. Deze service geschied op basis van goed vertrouwen, als dit vertrouwen word geschaad kan de apotheek weigeren om tot bezorging over te gaan.

*  In overige gebieden word alleen bezorgd als het qua tijd en afstand fatsoenlijk bereikbaar is t.o.v. de apotheek. Bij twijfel neemt u gerust contact op met de apotheek.